AJANKOHTAISTA2018-05-01T04:18:51+00:00

Toivotimme Mikko Vaahtorannan tervetulleeksi tiimiimme!

Syksyllä SWG:lle siirtynyt Mikko:

Olen erittäin innoissani siirtyessäni SWG:n palvelukseen vastaten myynnistä noin 25 ABB:n vuosien jälkeen, jossa työskentelin testaajana labrassa, työnjohtajana tuotannossa, ostajana ja viimeiset 15+ vuotta globaalina kategoria managerina vastaten eristeaineiden-, kuparituotteiden- ja raaka-alumiinien hankinnoista.
Uskon, että aikaisemmasta kokemuksesta pöydän toisella puolella on hyötyä nykyisessä tehtävässä myyntitiimini kanssa ja pystyn asettumaan asiakkaiden saappaisiin, sekä kehittämään heidän prosessejaan.

“Sähkö on minun koko elämäni”

Star Works Groupin toimitusjohtaja Roy Granberg:

Minulle on tärkeää säästää luontoa kaikilla mahdollisilla tavoilla, joten haluan tuoda sen luonnollisesti myös osaksi liiketoimintaamme.
Itselläni on Volgswagen Passat GTE hybridiauto ja tällä tavoin pystyn myös itse kantamaan korteni kekoon puhtaamman tulevaisuuden eteen.

Autoa ladataan kotona ja työpaikalla sekä silloin kun sopiva paikka osuu kohdalle, en suunnittele automatkoja latauspisteitä ajatellen. Uskon vahvasti, että latauspisteitä on tulevaisuudessa helposti ja kattavasti saatavilla. Tyylikkään ulkonäön lisäksi latauslaitteemme ovat kehittyneitä joten ne ovat helposti ohjattavissa niin tietokoneen kuin puhelimenkin välityksellä. Lisäksi latausasemassa on oma sukopistorasia.

Verkkokauppaan

Juustoportti tarjoaa sähköauton latausta

Juustoportti Mäntsälä, Jalasjärvi sekä Kärsämäki tarjoavat asiakkailleen maksutonta latausta. Mäntsälän kohdalla tämä on toteutettu kahdella 1-vaihe latausasemalla. Teholtaan latauslaitteet ovat 3,7kW ja näissä molemmissa on kiinteät johdot pistokeversioille Type1 ja Type2. Näiden lisäksi Juustoportilla on myös Fortumin Charge & Drive latauspisteitä.

Tutustu latausasemiimme!

Sähköautoilun kasvun edellytykset ja tulevaisuus

Suomessakin on merkkejä ilmassa sähköautoilun kasvuun. Näin uskoo Stenbackan hallituksen jäsen Seppo Snellman:

Sähköautojen yleistyminen on ollut pitkälti kiinni siitä, että autonvalmistajat ovat odotelleet valtioiden päätöksiä suosiollisemmasta hetkestä aloittaa massiivinen valmistus. Haasteina on muunmuassa ollut, että sähköauton valmistaminen on kalliimpaa, akkuteknologian kehitys hidasta mutta myös latauspisteiden vähäisyys.

Ilmastomuutokseen reagointi pakottaa valtioiden hallitukset tekemään rohkeita päätöksiä päästöttömien sähköautojen lisäämiseksi. Eräänlaista valmiutta on selvästi näköpiirissä. Saksan valtio on julkituonut, että Saksassa ei saa vuoden 2030 jälkeen myydä uusia dieselautoja.

Maailman toiseksi suurin autonvalmistaja, Toyota, uutisoi 6.3.2018, että se tulee luopumaan dieselautojen myynnistä Eurooppaan. Aikataulua ei vielä ole kerrottu.

Tutustu myös Stenbackan tuotevalikoimaan www.stenbacka.fi

Klikkaa tästä niin pääset Facebook-uutisvirtaamme!