Stenbackan hallituksen jäsen ja Peugeotilla työuransa tehnyt Seppo Snellman:

Helsingissä on tällä hetkellä noin 150 latauspistettä. Tiedän että Helen Sähköyhtiöllä on suunnitelma lisätä tänä vuonna 400 latauspistettä. Se kertoo, että sähköautoille luodaan vauhdilla edellytyksiä yleistyä.

Minun mielestäni Suomeen sopii mainiosti hybridiautot. Akkujen kehittyessä ja latauspisteiden lisääntyessä luodaan edellytyksiä sähköautojen laajemmalle kasvulle Suomessa. Autoistunut tiheä Eurooppa sähköautoistuu varmasti vauhdilla.

Suosittelen kokeilemaan sähköautoilua. Oma kokemukseni oli todella miellyttävä, joten uskon, että yllätytte positiivisesti. Ekorentillä on useita autoja pääkaupunkiseudulla ja kokeilu on todella helppoa.

Lataamiseen suosittelen luonnollisesti Stenbackan sähköauton lataustuotteiden verkkokauppaa, josta nopealla toimituksella kiinteät latausasemat ja latausjohdot.

Verkkokauppaan