Kiinteä HALO-seinäasema voidaan asentaa sinne missä autosi seisoo pisimmät ajat – kotiin tai työpaikalle. Älykkäällä HALO-seinäasemalla voit kaikissa olosuhteissa valvoa latausta optimaalisesti.

Latausasema HALO-seinäasema

Sähköautojen lataus tapahtuu pääosin kiinteillä latausasemilla nopeuden ja turvallisuuden vuoksi. Kiinteä latausasema sopii kotiin, omaan taloyhtiöön tai työpaikalle. Älykkäitä HALO-seinäasemia on mahdollista asentaa useita samaan paikkaan ja ryhmittää ne yhteiskäyttöön. Asennuksen jälkeen ne kommunikoivat keskenään, jotta jokaisessa latauspisteessä on mahdollisimman paljon virtaa käytössä eikä sähköjärjestelmää ylikuormiteta.

Latauslaitetta voit ohjata kätevästi HALO-seinäasemaan liittyvän älykkään teknologian, pilvipalvelun avulla mobiilisti tai tietokoneella. Voit helposti ajastaa latausta ja hyödyntää esimerkiksi halvempaa yösähköä tai välttää tiedossa olevia kuormitushuippuja.

Voimme lämpimästi suositella kiinteän latausaseman asennukseen luotettavia yhteistyökumppaneitamme. Tutustu sähköasennusliikkeisiin.